0498-20 50 85    info@hansautbildning.se
Asbest Grund

Asbest, grundutbildning

9,950 kr exkl.moms 2 dagar

Särskild kurs, utvändig sanering

För alla som ska leda eller utföra rivning av asbest eller asbesthaltigt material där det inte krävs inneslutning (med luftsluss) av saneringsområdet.Utbildningens syfte är att ge deltagaren de teoretiska och praktiska kunskaper om säkerhetsaspekter och rivningsteknik som erfordras enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om asbest (AFS 2006:1).

Kursbeskrivning

Omfattning:
Efter genomgången godkänd kurs skall deltagare erhålla ett kursintyg vari utbildningens nivå, omfattning och innehåll skall framgå. För att uppnå kompetens enligt Särskild utbildning kan kursen kompletteras med ytterligare två dagar, om möjligt hos samma utbildningsgivare.

Syfte:
Utbildningens syfte är att ge deltagaren de teoretiska och praktiska kunskaper om säkerhetsaspekter och rivningsteknik som erfordras enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om asbest (AFS 2006:1).

Utbildningen ska innehålla praktiska tillämpningsövningar på rivning av asbest och asbesthaltigt material i byggnader, byggnadsdelar, tekniska anordningar eller delar av sådana anordningar.

***

Kurslängd

2 dagar, 7.30-16.30

Kursledare

Jonas Mogvall, ADD Safe. Av BYN godkänd och registrerad utbildare.

Övrigt

Ingår i kursavgift: Förmiddagsfika med smörgås, lunch, eftermiddagsfika med kaka.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Asbest, grundutbildning”

E-postadressen publiceras inte.